Tuotekategoriat

Palata

Palata

Jotta noudatettaisiin tämän käytännön mukaisia ​​palautusedellytyksiä, tuotteen on säilytettävä alkuperäispakkaus ja kaikki lisälaitteet ja oltava jälleenmyytävissä olosuhteissa, eikä asiakas saa vahingoittaa tavaraa millään tavoin tuotteen hankinnan yhteydessä.

Mielenterveyden muutos
Muotikuoreissa ymmärrämme, että ihmiset voivat muuttaa mielensä. Siksi, ellei toisin mainita, tarjoamme 30 päivän palauttamispolitiikan kaikille tuotteille. Jos jostain syystä olet tyytymätön ostoksesi kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja palauttamisesta.

Palauttamisoikeuden saamiseksi kohteen on täytettävä tietyt vaatimukset:

Tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessaan ja vahingoittumattomana;
Kaikki mukana olevat lisävarusteet;
Sinun ei pidä vahingoittaa tuotetta millään tavoin, vaikka omistat tuotteen. Tämän käytännön mukaan tuotteen katsotaan olevan sinun omistuksessa ennen tämän tuotteen vastaanottamista.
Huomaa, että palautusmaksu vastaa asiakkaalta. Asiakkaan on ilmoitettava meille palautuksen jälkeen.

Väärä tuote
Jos olet saanut väärän tuotteen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme ja palauta tuote. Korvaa tuote sinulle välittömästi tai hyvitystä.

Maksun palautus
Palautus palautetaan alkuperäiseen maksutilillesi 5-21 päivän sisällä. Tuolloin saat ilmoituksen palautuksesta sähköpostitse.

Muotikuoret pidättävät itsellään oikeuden muuttaa tätä palauttamispolitiikkaa ilman ennakkoilmoitusta.