Tuotekategoriat

Toimitus

Toimitus

Ilmainen toimitus:
Kaikki ostoksesi ostajat saavat ilmaisen toimituksen.

Postitusmenetelmä
Toimitamme pakettisi kansainvälisten pikatoimitusyhtiöiden kautta, kuten UPS, FedEx, DHL, Epack ja Hongkong Post. Valitsemme sopivimman kuljetusmuodon perustuen tilauksesi kohteeseen. Ystävällinen muistutus: Jos paketti sisältää liikaa tuotteita, voimme antaa useita paketteja.

toimitusaika
Tilaus on jaettu kahteen osaan: käsittely ja toimitus
Käsittelyaika = Tilauksen tarkistaminen, pankkitilisi vahvistaminen ja vahvistus osoitteesi vastaanottamisesta tilauksesta kestää 1-2 arkipäivää.
Huomaa, ettemme käsittele tilaustasi viikonloppuisin tai juhlapäivinä. Salli siis 1-2 arkipäivää käsittelemään viikonloppusi tilausta.

Pakkausaika = Tilauksen käsittelyn jälkeen lähetämme vahvistuksen varastolle. Jos tilauksesi on vielä varastossa, tilauksesi lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos tuote on loppu, kerrotaan toisesta ajasta.

Todellinen toimitusaika = toimitusaika, joka vaaditaan toimittamaan paketti.

Tavallisesti vakiokuljetus kestää noin 5-12 työpäivää.

Huomaa, että toimitusaikaa voivat vaikuttaa monet tekijät ja se voi aiheuttaa postin viivästyksiä. Jos et voi vastaanottaa pakettia odotetulla ajalla, ilmoita siitä meille.

tilauksen seuranta
Kun lähetämme tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostiosoitteen seuranta-numerosi ja operaattorin verkkosivuston linkin. Voit syöttää yksilöllisen seurantanumeron tilauksen sijainnin tarkistamiseksi. Huomaa, että jos et ole löytänyt sitä, odota hetki ennen tarkistamista. Tai jos olet rekisteröitynyt jäsenillemme verkkosivustollamme, voit myös tarkistaa paketin sijainnin tilisi tilaustiedoissa.